Welkom op mijn persoonlijke Blog

Hier vindt u meer informatie over mij als persoon, over politieke zaken en andere reflecties op de maatschappij zoals ik die waarneem!

Wilt u meer weten, maar vindt u dit niet op deze site, mail mij dan gerust: arpad@quicknet.nl







zondag 26 oktober 2008

Waterschapsvekiezingen in het Nieuws:

Je merkt dat de campagne voor de waterschapsverkiezingen echt begonnen zijn. Op straat zie je her en der borden verschijnen, in het journaal is er aandacht geweest. Hieronder nog enkele nieuwtjes van afgelopen week:

Waterschapsverkiezingen en WaterNatuurlijk:
Waterpartij strijdt tegen 'politieke waan van de dag' in waterschap

Dijkgraven hebben geen angst voor politisering waterschapsbestuur.

Aandachtvragen voor de waterschapsverkiezingen


Hoogheemraadschap Rijnland in het nieuws:
Rijnland stemt in met plannen bescherming waterkwaliteit Schiphol

Staten en raden akkoord met Oude Rijnzone
Na de instemming van Provinciale Staten op woensdag 8 oktober zijn alle betrokken overheden akkoord met de samenwerkingsovereenkomst Oude Rijnzone. Eerder al stemden de raden van Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Rijnwoude, Zoeterwoude, Leiden en Leiderdorp en de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap van Rijnland in met de overeenkomst voor de duurzame en integrale ontwikkeling van het gebied. Tijdens de jaarlijkse Randstad Urgent conferentie op 27 oktober a.s. in de Van Nelle fabriek in Rotterdam ondertekenen minister Cramer van VROM en gedeputeerde Van de Vondervoort de samenwerkingsovereenkomst. (Persbericht provincie Zuid-Holland, 9 oktober 2008)

Lees verder ...

Zie ook: website Oude Rijnzone

Geen opmerkingen: